SannaCS

31.08.2014

Publicerad 2014-08-31 16:56:29 i Allmänt,

Var med mamma på stan i Gävle i onsdags. Shopping och lunch :) Det blev två tröjor och en sväng in på The Body Shop. Sedan pasta m. kyckling och churry. I fredags så var jag och åt med Ellan (fika blev det också). Roligt att ta en dag och surra lite, heh :) Senare när Sara kom hem så var jag och hon till Högbo ridklubb för att se om alla hästar fanns kvar (och för att jag ville lukta på dem^^). 
Idag fyller pappa 45 så har nyss kommit hem från att gratta honom. Grattis pappa <33 Efter vi varit där så åkte jag och Patrik till Mediamarkt och köpte ett Playstation 4 som Patrik ville ha. Så resten av dagen kommer vi nog bara slappa, som man oftast gör på söndagar :) 
SannaCS
 

24.08.2014

Publicerad 2014-08-24 19:24:52 i Allmänt, Sverige,

Idag har varit en helt vanlig söndag. Badat, handlat, dator och tittat på film ^^  Igår var jag och Patrik till Aqua Nova i Borlänge. Aldrig varit där tidigare men det var roligt :) Dock vet var inte lika stort som jag hade föreställt mig. Helt slut efter att vi varit där.. gick och la oss tidigt. Umm tidigt. 
I fredags var jag hem till mamma för att sedan gå på bio med Sara. Lucy, nya filmen med Scarlett Jogansson. Den va inte så jätte bra måste jag säga men den fick en att tänka efter. Time is all we have.
 
SannaCS
 
 
 
 

21.08.2014

Publicerad 2014-08-21 15:26:00 i Allmänt,

Varför har vissa personer ett behov av att trycka ner andra? Är det för att de känner sig hotade? Osäkra? Vad är det som gör att de tror sig ha rätt att få en annan människa att må dåligt. Varje gång jag är i kontakt med den här personen så blir min dag grå. År så trött på att behöva ta all den skit som slängs på mig! Och det är inte bara jag som får den kastad i ansiktet det är alla som står den här persornen nära... så trött på din skit!! Håll mun och ta tag i ditt eget liv ist.
 
Var på Bio med Sara i lördags, Teenage Mutant Ninja Turtles, inte världens bästa film men det var roligt att göra något med Syster ^^
 
Och för er som inte har hört så är jag och Patrik tillsammans igen <3 Älskar dig ^^
SannaCS
 

 

 

Åland (31/7 - 1/8)

Publicerad 2014-08-09 22:47:03 i Allmänt,

Jag Sara Mormor och Håkan var till Äland för ca en vecka sedan. Vi hade det riktigt trevligt och det var skönt att spendera lite tide med dem (det var ett tag sedan).
 
SannaCS

(9/8 update: så jävla nervös just nu!!! Hoppas att allt går vägen....)

06.08.2014

Publicerad 2014-08-06 16:04:00 i Allmänt,

Då var man i Sandviken efter en heldag i Falun. Kört halkbanan idag. Riktigt roligt fast pirrigt i början :)
Så nu är frågan: vad ska jag göra med resten av dagen?? Ska jag gå hem eller ska jag åka hem? Nå roligare blir de nog inte :( (eller ja kan ju ha fel också)
SannaCS

05.08.2014

Publicerad 2014-08-06 08:57:00 i Allmänt,

Vi(Patrik och jag) var på bio igår. Guardians of the Gallaxy. Den var riktigt bra. När Patrik smsade igår så försvan liksom den där kalla känslan inombords och när jag kom hem från körskolan så hade jag en del fjärilar i magen. Varit totalt utmattad mentalt men allt blir så mycket lättare när vi är tillsammans. Nu så är jag dock bara förvirrad, är vi tillsamman eller inte? Helt ärligt så vet jag inte..
Jag saknar oss, saknar att ha dig att prata med, saknar att exictera med dig leva med dig. Det gör ont när jag vaknar och jag ligger själv i sängen.. Det är det svåraste jag gjord, att vara ifrån dig(hämskare än när jag var i Norge och du var i Sverige) just för att det käns så hopplöst. Ångrar att vi inte pratade ut i Söndags, saker och ting hade varit annorlunda om jag hade försökt mer.
Du vet inte vad du hör förrän det är borta och jag vill ha det tillbaka igen.
SannaCS
 
 
 

03.08.2014 update

Publicerad 2014-08-03 15:22:00 i Allmänt,

...vad ska jag göra nu? Alldeles kall inuti svårt och andas och otroligt ont i hjärtat. Skulle ha firat 10 månader med Patrik idag men ist så fick jag packa minna saker och flytta hem. Vet inte vad jag ska göra. Hur ska jag klara mig utan dig? Älskar dig alldeles för mycket, det kan inte vara slut.... fan varför älskar du mig inte? Jag älskar ju dig
 
Du sa att du behöver tid för att veta vad du vill men jag tror ( även då jag hoppas på ett lyckligt slut) att du redan vet vad du vill. Så jag har get mig själv två veckor att vänta å se hur det går. För om du inte saknar mig efter två vekor så älskar du nog mig inte. Även fast du sa att du gjorde det i torsdags. Om du saknar mig lika mycket som jag saknar dig så är vi nog tillsammans igen ganska snart och det är det hoppet som gör att jag inte brytit ihop totallt.
 
Vet också att om vi blir tillsammans igen så ska jag bli bättre. Den Sanna som du blev kär i, den Sanna som jag tappat lite av. Jag kan bättre.
SannaCS
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela