SannaCS

19 Mars 2014

Publicerad 2014-03-19 16:43:13 i Allmänt,

Jo, jo!
Inte har det hänt mycket sen sisst jag skrev. Idag var jag och fixade bild och ett nytt ID - kort. Märkte igår att mitt som jag har nu gick ut i februari ^^ Hoppsan! Så nu är jag 600kr fattigare... Kul med utgifter som man bara MÅSTE betala. 
Tobias (Patriks bror) fyllde 20 i torsdags så vi var hem till Patriks föräldrar för att fira honom! Grattis Tobias :) 
De går bra för Patrik på Selecta iaf så de är ju toppen! Hoppas det blir mycket jobb för han när han blir vikarieanställd nu i April. Själv går det inte alls på jobbfronten... men jag har varit och simmat varige vardag nu satt de ä väl nått. Super trökigt att bara sitta hemma om dagarn och inte göra något. Så det har blivit lite bakande och mer lär det väl bli ^^
 
SannaCS
 

4 Mars 2014

Publicerad 2014-03-04 11:21:55 i Allmänt, Sverige,

Halli hallå, nu har jag varit till Ullared för tredje gången! 
När jag satt i bilen ner till Gekås kännde jag inte alls för att åka ner dit men efter den första dagen var det riktigt roligt att vara där. Hittade inte så mycket men ett par skor och en massa, massa ljus fick följa med hem. 
 
Började titta på Game of Thrones förra veckan och nu har jag sätt alla episoder. Kan inte riktigt förstå varför alla säger att serien är "så himmla bra". Jag lär dock säga att jag vill veta vad som kommer hända nästa säsong så jag kommer fortsätta titta på serien men själv tror jag att de flesta kommer att dö i slutet. Har inte så höga förhoppningar på serien om vi säger så. 
 
SannaCS

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela