SannaCS

18 Maj 2014

Publicerad 2014-05-18 16:41:07 i Allmänt,

Varit på bio två gånger den här veckan. Först var jag med Patrik på Godzilla (i torsdags) och igår var jag med Sara på The other Woman! Trodde inte att jag skulle gilla Goszilla men den var faktiskt riktigr bra ^^ och filmen som jag var med syster på var as rolig!! Haha skattade mycket kan jag lungt säga :) Två helt olika genrer på filmerna men de var lika bra. 
   
SannaCS

8 Maj 2014

Publicerad 2014-05-08 13:56:00 i Allmänt, Sverige,

Okej så nu har jag gjort min första order från vitacost.com :) 
Raw Maca Powder, Cellucor Super HD och Protein Powder. Tänkte beställa från proteinbutiken men det blev från vitacost ist :)
 
Har funderat lite över en längre tid nu på Raw och att ta hand om min kropp på ett bättre sätt än vad jag tidigare gjort. För ca 2 år sedan så tog jag hand om den på ett mycket bättre sätt än vad jag gör just nu och jag vill börja göra det igen. Nu menar jag inte bara fysiskt utan också mentalt. 
(Jag tänker inte bli vegitarian eller något annat extremt utan ta bättre beslut när det gäller mat, aktiviteter och försöka få saker gjorda. Körkort!)
 
Jag älskar tex frukt och grönsaker. Så sluta äta onödiga saker som chocklad och godis på vardagarna (som jag nu kommit att göra när man inte har någon som säger åt en att det faktiskt bara är onsdag! och inte lördag). Göra aktiva beslut om hur jag vill må. 
Visa saker som tex pannkaka med grädde och socker kommer jag nog aldrig att ge upp ^^
 
SannaCS
 

6 Maj 2014

Publicerad 2014-05-06 11:35:00 i Allmänt, Sverige,

Var och såg Divergent med min kära syster i lördags. Den var lika bra som jag trodde att den skulle vara så nu är det bara att vänta på nästa! Nästa film som ska ses är The Other Woman, kanske nästa helg?? ^^
 
Igår var jag på ett besök hos käftis, hade inga hål men blev av med 650kr!!! Så nu ska jag skaffa försäkring på gaddarna så jag slipper betala nästa gång. Var också till bilskolan och satt där i 2 timmar, en sväng till Valbo och parkbadet.
Idag så ska jag och Patrik hem till Järbo och äta middag samt gratta hans föräldrar på deras 25 bröllopsdag :) Annars så är dagen inte så utplanerad :P
SannaCS
 
  

2 Maj 2014

Publicerad 2014-05-02 11:45:42 i Allmänt, Sverige,

Patrik fyllde 22 i tisdags ^^ Grattis!! <3 Det blev ingen TV men vi kan ju alltid köpa en när vi har lite mer kosing :) Vi fick iaf god tårta och trevligt sällskap! 
 
Börjat med att ta körkort... igen. Lite mer seriöst den här gången dock så hoppas att jag har ett körkort innom en snar framtid. Var och gjorde risk 1an i onsdags. 
Igår var jag hem och fixade Yoshis nya terrarium som jag och Patrik var och köpte förra lördagen på reptil mäsan i Sala. Så nu har han ett mindre terrarium och idag ska jag städda ur det gamla och lägga up det på blocket till försäljning. 
Det är fredag idag men själv har jag inga riktiga planner för dagen ska försöka simma och imorgon ska jag en sväng till Gävle. 
 
SannaCS

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela