SannaCS

24.11.2013

Publicerad 2013-11-24 22:37:00 i Allmänt, Norge, Sverige,

En månad kvar till julafton! 

Biljeten hem på torsdag
är nu bokad då det gick bra att vara ledig på fredag :) Takk Jorunn! Saker blev så mye enklare nu när jag vet att jag är hemma i Sverige om 4 dagar. Inte lika depp längre.
När jag åkte till Oslo för snart två månader sedan så tänkte jag "äh min familj och vänner kommer fortfarande finnas kvar här hemma" och så är det ju men det är så jävla jobbigt att vara ifrån sitt "hem".  
 
Pratat med Sara i två timmar idag så jag mår ganska så bra nu :) kommer dock längta som fan tills på torsdag men det kommer nog gå ganska så fort.
 
SannaCS

23.11.2013

Publicerad 2013-11-23 22:20:39 i Allmänt,

Så nu har jag varit på bio med Moa och den var så där men det var kul att inte bara sitta hemma och rulla tummarna. Plus att jag hade trevligt sälskap :)
 
Jo, kommer nog hem nu till helgen då jag känner att jag skulle må bra av det plus att jag lär reda ut ett par frågetecken. De är inga alvarliga saker men det är saker som jag måste hitta läsningar på. Längtar redan till i helgen fast jag inte vet om det ä möjligt att åka hem... jag hoppas :)
 
SannaCS

22.11.2013

Publicerad 2013-11-23 00:37:00 i Allmänt,

 Oslo känns inte nå vidare roligt längre. Vet inte riktigt hur jag ska göra nu faktiskt.
Den 10 Desember så kommer jag lära skriva på ett kontrakt om boende eller hitta ett nytt ställe att bo på så jag har tills dess att fundera ut hur jag vill göra med saker och ting. 
Vad konstigt allting blev helt plötsligt..
 
Ska jag stanna i Norge eller ska jag åka hem? De är frågan. 
Jag trivdes i Norge och jag älskar Oslo men just nu vill jag bara hem och jag har känt så sedan jag kom tillbaka nu för fem dagar sedan. Här har jag arbete men hemma har jag allt annat! Så, fan mitt huvud håller på att explodera från alla tankar och funderingar som jag har. Inga svar har jag häller, det skulle vara mycket bättre om någon bara kunde säga åt mig vad jag ska göra... så jag slapp lösa det här aldeles själv. Men jag tror inte det finns nå definitivt svar på hur eller vad jag ska göra.
 
Känner mig väldigt liten och ensam... fast jag vet att jag inte är det. 
 
SannaCS
 

21.11.2013

Publicerad 2013-11-21 21:10:20 i Allmänt,

Vad lätt det är att göra av med pengar när man har tråkigt eller inget annat att göra!

Jag
och Moa var på Oslo City för att vi skulle köpa ett par skor vardera. Jag för att mina ända skor som jag har med mig har gått sönder och Moa behövde ett par vinter skor. Ja okej så långt var väll allt bra men sen så hade vi köpte de där skorna och vi tyckte det var för tidigt för att ga hem. Det blev en hel del jul shoppande! Köpte inget till mig själv så det var ju bra men ändå... att det ska vara så svårt att INTE göra av med pengar!
 
Haft fullt up på jobbet idag, fy fan vad det kan vara stressigt ibland. Tycker om de persornerna jag jobbar med men iland blir det bara för mycket. Plus att idag så började en ny kokk. Som tur var så var Jafar där också :)
 
Har skype nu också om någon är intresserad :
ZannaCS
 
SannaCS

19.11.2013

Publicerad 2013-11-19 20:38:57 i Allmänt, Norge, Sverige,

Nu är flyget hem och tillbaka till Oslo beställda :) 
Kommer åka från Oslo 19.00 den 27 December och från Arlanda 21.30 den 5 Januari. Så jag blir hemma i nio dagar innan jag drar till Granlandet igen! Kan knappt vänta, vill ju träffa familjen under julen så som jag alltid gjort men så blir det inte i år :( 
 
Idag har det inte hänt så mycket, köpt en plånbok som jag kan ha alla mina nok i... hatar att bära runt på en massa mynt, men det blir lättare med något att ha dem i ^^ plus att det är en baby hjort på den <3 
 
SannaCS
 
 

18.11.2013

Publicerad 2013-11-18 19:19:42 i Allmänt, Norge,

var jag i Oslo igen efter en fullspekad helg på vilka två dagar jag han med att träffa typ alla i min släkt! Det ända som saknas nu är Patrik :( Har räknat ut att det kommer ta 6 veckor innan vi ses igen... så där lagom roligt... Saknar dig redan!
 
Nu sitter jag i mitt nya rum som jag delar med Moa. Kommer nog bli en tidig kväll för mig idag. Vaknade kl 05.00 åkte till Arlanda var i Oslo S kl 11.00 och har jobbat sedan 12.00 - 17.00. Moa lagade korvstroganoff som var jätte god, så nu ä jag mätt, om en plätt ;)
 
SannaCS

17.11.2013

Publicerad 2013-11-18 01:06:00 i Allmänt, Sverige,

Fan vad tiden går fort! Kan den inte bara stå stil ett tag?
Har varit hemma i Sverige sedan i fredags och jag har nog gjort mer under två dygn än en månad i vanligafall... helt slut är man! Träffat Patriks föräldrar och syskon har jag tex gjort. Jätte trevliga människor som jag ser fram emot att träffa igen :) 
Idag var vi och firade min kusin och där var typ all släckt från min mammas sida så nu har Patrik typ träffat alla i min släckt. Senare var vi hem till Bengt och Ewa (Patriks föräldrar) och åt middag :)
 
Imorgon bitti så drar jag till Arlanda där jag tar flygget till Oslo.
Patrik blir kvar i Sverige då hanns pengar är slut och han har inte fått något jobb än. Det suger att han inte följer med mig till Oslo igen, få se hur länge jag kommer att klara av att vara där utan honom... 
Nu kommer jag att bo med Moa och två andra tjejer i ett kolektiv mitt i Oslo, det kommer bli nice att bo med en av mina tjejer :) 
 
SannaCS

07.11.2013

Publicerad 2013-11-07 18:41:30 i Allmänt, Norge,

Nu när jag ändå sitter och väntar på att Patrik blir färdig med maten så tänkte jag updatera er lite :)
Har inte skrivit på ett tag då jag varit typ uptagen med annat plus att jag inte harft någon större lust till att skriva. I tisdags så åkte Lina tillbaka till Sverige och det känns jävligt tråkigt att hon inte är här med oss i Norge. Hoppas du har det bra hemma Lina och att du kommer tillbaka! <3
 
Patrik har fortfarande ine hittat något jobb och tiden börjar rina ut, plus att pengarna börjar ta slut... själv blir jag kvar i minst sex månader till och det kommer kännas tungt om Patrik ska lära åka hem. Hoppas att han får ett jobb typ imorgon. 
Vi flyttade in i ett nytt rum på Anker i måndags så nu är det jag Patrik och en random person som bor i ett rum för fyra. Lite konstigt att bo med någon man inte känner och det är lite svårare att ha sex än tidigare :( men annars så har vi det bra.
 
SannaCS
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela