SannaCS

29.01.2014

Publicerad 2014-01-29 23:00:00 i Allmänt, Sverige,

Som ni nu alla vet är jag hemma i sverige igen efter 4 månader i Norge.
Ångrar lite att jag kom hem igen. Inte för att jag inte vill vara hemma utan för att jag nu måste "börja om". Körkortet måste jag nu ta tag i och så måste jag fixa ett arbete. Måste också fundera över andra aspekter av mitt liv och hur jag vill ha saker. Har funderat en del men inte kommit fram till något än. Hatar att det ska vara så svårt att bestämma sig för saker! Till och med enkla saker som vad man vill ha för mat är svårt.
Var till arbetsförmedlingen i måndags och tidigare idag. Gjorde en handlingsplan eller något i den stilen och ska tillbaka om två veckor. Var till Valbo en sväng med Patrik nu på eftermiddagen. Köpte ingenting men såg en massa som jag skulle vilja ha. 
 
I helgen blir det dop! Nova (Patriks systers barn) ska döpas i sandvikens kyrka på lördag. Det kommer bli trevligt, även fast jag bara känner typ 2% av de som kommer vara där =) 
 
SannaCS
 
 

25.01.2014

Publicerad 2014-01-25 19:00:00 i Allmänt, Norge, Sverige,

Hej då Oslo!
 
...och hej Sverige :) Skriver det här i förväg men jag kommer förhoppningsvis vara hemma i Jäderfors nu när det här kommer publiseras på bloggen :D
 
Kommer åka från Oslo 07.32 och vara hemma i Gävle klockan 15.43 (om tåget inte är försenat)! Kommer också byta tåg i stockholm. Det ska bli så skönt att komma hem. De ända som vet om att jag kommer hem är pappa och Sara (förmodligen Maya också). Så till er som inte viste att jag skulle komma hem i helgen: Jag är hemma nu! Hoppas ni inte är arga för att jag inte sakt något. 
Fick sluta enn vecka tidigare på jobbet så de är därför jag kommer hem ca en vecka tidigare än väntat. Så, nu vet ni.
 
Packat klart redan i Onsdags! Super taggad för att åka hem. Kommer som sakt vara lite tråkigt att lämna de jag lärt känna här i grannlandet. Men får ja inge jobb hemma så flyttar jag tillbaka i sommar. Älskar Oslo satt. 
 
Ahha jag vill gå och lägga mig nu satt det blir lördag! Vill hem och träffa alla!
Ehem, för de som kommer träffa mig de första dagarna jag är hemma(lördag-söndag): förlåt men jag kommer prata öronen av er =P Men nu vet ni så om ni ser mig kan ni ju springa i motsatt riktning om ni vill ha era öron kvar.
 
Ja jag skriver mest det här så att ni vet att jag är hemma igen! Vi ses väl snart, hoppas jag <3
 
SannaCS

22.01.2014

Publicerad 2014-01-22 18:32:43 i Allmänt, Norge,

Haha Yossef har flytt fältet! Jupp. 
Yossef, personen som jobbade fast ändå inte, på Waldemar´s. Han har varit borta hel veckan nu och han kommer nog inte tillbaka. Han tog 4000kr från Waldemar´s i helgen och tydligen är det inte första gången. Och tydligen har han "slutat" förut också, var borta i två år sedan kom han tillbaka och började jobba igen! Aja jag vet inte hela historien men han var verkligen inte den typ som man tror skulle göra något sådant. 
 
Annars så har det varit en lugn vecka på jobbet(och överallt annars också). Bara två dagar kvar sen är det helg... igen. Vad ska jag hitta på då då? Nu fungerar tvättmaskinen iaf så de ä ju bra. Började få ont om underkläder ^^ 
jag har ätit, tvättat, (tvättar) och städat. Inte mitt rum utan i köket (iblant tror jag fan att jag bor med barn). Så nu äre bara ducsha och vänta på att timmarna ska gå kvar. 
 
SannaCS

18.01.2014

Publicerad 2014-01-18 18:15:04 i Allmänt, Norge,

Jaha vad ska man göra nu då? Lördag och jag har varit på stan, tvättat, ätit och tagit upp resväskan från förrådet. Suck... och nu slutade tvättmaskinen att fungera också, toppen...
 
Har inte hittat någon doppresent till Nova än men ska försöka med det i veckan :) Har en liten idé av vad jag vill ge henne men vi får se. 
 
Fan vad jag längtar hem nu alltså. Ju närmare den 31 ju mer depp blir man, vill ha den 31 nu! Men som sakt en helg till efter den här sen har jag bara jobb dagar kvar och de går ju ganska fort. Jag får ta och njuta av de här dagarna som kanske kommer bli min sista tid i Oslo (vilket jag inte tror men man vet ju aldrig).
 
Har inge att skriva om egentligen men jag har ingen att prata med så jag sitter och skriver en massa. På bloggen, på dator (i word) och skriver ner mina tankar i den "gröna" boken. Tror jag aldrig har skrivit så mycket som jag gjort under min tid i Norge. Brukar ju prata om allt det som jag nu skrivit ner då jag inte har någon att prata med. 
 
SannaCS

Saknar er alla där hemma så otroligt mycket!

16.01.2014

Publicerad 2014-01-16 23:35:31 i Allmänt, Norge,

Moa blev 20 år igår. Grattis! Jag, Moa, Emmy och Valter var ut och åt på en "fin" restuarang igår för att fira henne (Moa). Trevligt hade vi :) vi var där från 19.00 till 22.30.
 
Jobbet har varit dö trist den här veckan. Det har snöat och varit kallt så alla har stannat hemma och vägrar gå ut. Vilket syns. Jag hade en person innan klockan 15.00 idag! En person på tre timmar! Det är ganska så tråkigt att jobba när man inte har nå att göra. Tiden går såååå långsamt. Pratade med Sara idag (medans jag inte hade nå att göra) och sedan när jag kom hem så ringde farmor <3 Pratade öronen av Sara dock... de var ett tag sedan vi prata ;) 
 
Nu äre bara 14 dagar kvar! Tiden har gått så fort :) vilket är bra men ändå lite trist att behöva lämna Oslo och de personer som jag har lärt känna här. Men de ska bli skönt att komma hem!

Ska nog ta och försöka sova nu. Har sovit så otroligt dåligt de senaste tre eller fyra nätterna! Går och läger mig men somnar inte förän typ 3-4 timmar efteråt. 
 
SannaCS

13.01.2014

Publicerad 2014-01-13 19:20:33 i Allmänt, Norge,

Hehhe jag har börjat sova med byxor igen, kan inte somna utan! 
Idag för en vecka sedan kom jag till Oslo igen och det var en vecka sedan Moa flyttade ut. 
 
Måndagar... tycker inte om dem. Fast idag har jag kännt mig ovanligt glad :) vet inte varför men skitsamma ^^
Det blev inge fika med Moa igår då hon slutade senare än vanligt och alla cafer i Oslo stänger 18.00 (okej inte alla men nästan) på söndagar. Ska ta det på tisdag ist ^^ 
Fan det har redan gått 13 dagar! 13 dagar, vart tog de vägen?! Någon som vet? Om resten av 2014 kommer gå så här fort kommer jag inte hinna med någonting alls... äre så det känns att vara vuxen?
 
Hade den lägsta omsättningen jag någonsin haft på jobbet idag, 2426nok vilket inte är mycket.
SannaCS

12.01.2014

Publicerad 2014-01-12 14:09:58 i Allmänt,

Mår inge vidare... skulle nog behöv en kram.
 
Ja vad har hänt de senaste dagarna? Inget... på jobbet har jag haft en tjej på upplärning och de har gått bra. Hon lär sig snabbt och skulle nog vara en bra ersättare.
Har fixat ett bankkonto hos swedbank no men jag har inte fått några pengar än. De kommer nog den 15 då vi egentligen ska få lön. Tre månader ska jag få nu. Har levt på mina dricks pengar men nu är de slut också satt. Men jag har ju mitt svenska konto och där har jag ju lite pengar så jag klarar mig tills den 15 ^^
 
Idag ska jag ut å fika med Moa :) de ska iaf bli trevligt. Sen så fyller hon år den 15, så vi ska ut och äta med Emmy och Valter. Så jag har ju något att se fram emot :P 
 
SannaCS
 

08.01.2014

Publicerad 2014-01-08 18:29:10 i Allmänt,

Hai Hai ^^
I måndags så hjälpte jag Moa att flytta saker till sin nya lägenhet. Sen åt vi på max då ingen av oss årkade göra någon mat plus att klockan var ganska så mycket.
Igår va jag till Kroa efter jobbet för att Moa jobbade kväll. Plus att Yossef skickade med mig kaffe som skulle dit. Efter det var jag en sväng på stan men hittade inget roligt. 
 
Idag har det varit en lugn dag på jobbet. Och de va det...
Moa kommer snart så ska jag hjälpa henne med lite mer grejor. Få se om hon vill att jag ska hjälpa henne hem me de också. 
 
SannaCS

06.01.2014

Publicerad 2014-01-06 23:34:00 i Allmänt,

Kom hem till Oslo igår efter att ha varit hemma i Sverige i två veckor. Det var skönt att fira julen och nyår hemma med min familj. Tack för alla fina klappar :) 
Två veckor går fort i närheten av personer du trivs att spendera tid tillsammans med. Har bara Januari kvar här i Norge innan jag flyttar hem till Jäderfors igen. Ska bli skönt att ha "sitt" igen och att veta att jag har personer som stöttar mig och vill mitt bästa.
Det är tänkt att jag ska åka hem den 31 Januari och det är det jag har räknat med men jag ska prata med min chef i morgon och fråga hur han har tänkt. Blev lite fundersam hur han har tänkt...
 
  
 
 Bilder från julafton :) 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela