SannaCS

21.02.2014

Publicerad 2014-02-21 13:31:01 i Allmänt, Sverige,

Igår var jag till Gävle och va med mamma på stan. Lunch på WokiWoki! Senare på kvällen så var jag och Patrik ut och åt för att senare gå och se "Lego" filmen, på engelska. Den var bra, underhållande :) 
 
I onsdags så var jag en sväng till mormor :) Senare var jag och Patrik till hans föräldrar i Järbo. Patrik skulle ha lite grejor från deras garage. Plus att de var barnvakt åt lilla fröken Nova <3 
Idag och i onsdags så har jag varit på parkbadet och simmat.
Fredag idag... vad ska man hitt på i da då tro? Vi får se ska iaf hem till farmor nu satt kan hända att jag blir hemma i natt.
 
SannaCS
 
 
 
 

18.02.2014

Publicerad 2014-02-18 13:24:33 i Allmänt, Sverige,

Nu är det bestämmt! Ullared nästa vecka :) 26-28/2. Kommer åka med Linda, Ellan, Johan och Ellans kompis Matt. Vi kommer att bo i en av de stora stugorna, två nätter, 320kr per person. Åker mest för sällskapet men det kommer nog handlas lite också. 
 
Var och fika med Ellan & Linda igår, trevligt som vanligt :) 
Idag har jag varit och fixat mig ett badhuskort på parkbadet, 1080kr för 4 månader. Så nu ska jag väl försöka att pallra mig dit typ 3-4 gånger i veckan. Känner att jag behöver röra lite på mig ^^ 
 
SannaCS

13.02.2014

Publicerad 2014-02-13 21:26:12 i Allmänt, Sverige,

Fikade på Hansens med Ellan & Linda igår! Var lite mer än fyra månader sedan jag träffade dem sist, kan lugnt säga att vi hade mye att prata om. De ska till Ullared nu igen om typ två veckor så kanske att jag kan följa med har inte fått nå besked om det än. Men det skulle vara trevligt att göra något med dem :) 
 
Idag har jag mest varit hos pappa men var en sväng till farmor också <3
Var och åt på Viking med Patrik för att sedan gå och se "hundraåringen som..." Den va väl så där men den hade sina roliga stunder också. 
SannaCS

05.02.2014

Publicerad 2014-02-05 12:12:20 i Allmänt,

Hallluuu =)
Varit hemma i lite mer än en vecka nu, känns lite konstigt faktiskt. Varit och åkt skridskor tre gånger och varit till Högbo och åkt pulka två gånger. Var på dop i lördags! Nova Elvira Siv Hansson =) Hon var jätte söt och sa inte ett ljud under hela cermonin. Har också varit till Valbo ett par gånger dock inte köpt något ^^
Igår var jag och klippte mig, bara topparna får se hur jag gör nästa gång, kanske blir lite mer då. Efter det så var jag och Patrik till farmor, bakade semlor <3 vart supper goda!
Idag vet jag faktiskt inte vad ja ska hitta på... försökte få tag på mamma men hon svarar icke satt. Vill åka skridskor men det töar ju! Bara vatten kvar på banorna nu ju...
SannaCS
  

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela