SannaCS

Vart ska jag börja..

Publicerad 2015-12-09 22:41:58 i Allmänt,

Jag är 22 år gammal och bor hemma. Har inget fast arbete. Trivs inte med min tillvarao just nu. Det är desember vilket betyder att snart är det jul och ett nytt år. Jag HAR jobb och jobbar timmar vilket betyder att det är svårt att planera något då jag aldrig vet när jag ska jobba. MEN jag känar pengar och har något att göra! Jag trivs också med det jag gör när jag arbetar och jag hoppas att jag kan jobba och få ihop mer timmar så jag kan flytta hemifrån (vilket är det ända jag tänker på just nu). 
Så jag hoppas att att 2016 kommer med ljus och att jag inom första delen av året har hittat en lägenhet. Det är mitt mål just nu, att kunna skaffa mig ett eget ställe så jag kan läka och göra mitt. 
 
Det har inte hänt så mycket förutom att jag jobbar mer än tidigare. Fick ett till ställe att jobba på och jag trivs jätte bra där då det är ett högt tempo och tiden går så så så mycket fortare än den gör i Storvik. Persornalen är jätte trevlig och det är roligt att komma dit. Nu vill jag bara jobba :) 
 
Hoppas julen kommer med härliga stunder och trevligt sällskap(och mycket klappar under granen;)
 
SannaCS

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela