SannaCS

24 April 2014

Publicerad 2014-04-24 19:29:16 i Allmänt, Sverige,

Jag tycks vara en sådan person som tappar kontakten med alla mina så kallade ”vänner”. Så har det varit ända sedan jag var liten… jag är trött på att det ska behöva vara så. Själv försöker jag hålla kontakten men det kommer till en viss gräns när det bara är jag som försöker och då ser jag ingen mening med att fortsätta.

Så nu står jag här och har märkt att jag har väldigt få vänner kvar. Många bekanta men få vänner. Sen har jag ju min familj som jag har kommit att uppskatta mycket på den senaste tiden även fast jag inte ser dem lika ofta längre. Sara min älskade lillasyster som just nu är på Teneriffa och har det bra i värmen. Hoppas ni haft och har det bra nu på semestern! ^^

En person som ”bara” varit i mitt liv i snart 8 månader men ändå lyckats få det mesta av min uppmärksamhet och tid är Patrik! Som fyller 22 om bara fem dagar ^^ Det tog ett tag innan han viste vad det var han vill ha i present: en TV. Han vet också vilken TV men vi får se… den kostar ändå 4000 sek (vilket är ett jävligt bra pris för ”den” TVn). Älskar dig! Jag hoppas verkligen att kommer få en toppen födelsedag! ^^

SannaCS   

20 April 2014

Publicerad 2014-04-20 15:45:02 i Allmänt, Sverige,

...min kamera är hemma hos pappa så jag kan tyvär inte lägga upp några bilder från varken Bengts 50 års fest eller Mayas 41 års kalas. 
Vi var och firade Bengt den 5 April (fast han fyller år den 6) och Maya den 7 April. Trevligt på båda kalasen fast det var mer folk som firade Bengt (han fyllde faktiskt 50:)
 
Jag och Patrik var och såg den nya Captain America filmen. Över förväntan bra, bättre än första, mer "action". Annars så har April varit en lungn månad. Ingenting har hänt på jobbfrånten men jag ska till AF på onsdag och prata om hur jag ska gå vidare. Förmodligen praktik eller liknande. 
 
SannaCS
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela